Chefs Ambassadeurs

Proef Zeeland, Vrouwenpolder Zeeland Jan Knulst bedrijfleider

‘Mosselkroketjes onmisbaar op onze locatie bij Neeltjejans mosselen

sinds vele jaren, ook de zeeuwse zeewier-pompoen kroketjes worden

in onze viswinkel gretig gekocht’.

 

Salt en Pepper, strand Burh Haamstede

Mossel en pompoenzeewier kroketjes onze internationale gasten

komen ervoor terug.

 

Jaarbeurs utrecht, Chef Piet van de Bosch

‘Onlangs een amuse met zeekraal en dip voor 800 belgen, een groot succes,

 

Restaurant de Zeemeeuw  Muiderberg, Chef Pier

In restaurant aan het ijsselmeer is de mosselkroket als voorgerecht en

als bittergarnituur een echte hit.

 

Restaurant Nu, Kapelavezaath, Chef Michel de vries

Happtoe heeft heelijke kroketjes, de mosselkroket blijft onze No.1

 

Restaurant ’t Voske,Drimmelen Biesbosch,  Patron Micheal

Na de mosselkroket, is nu de zeewierpompoen echt een speciale

Culinaire smaak, ook als garni bij een vis,vlees of vegetarisch gerecht.

 

Restaurant Oost West Vleuten

Alle smaken passeren regelmatig de revue, echt bijzondere smaken.

 

Strandrestaurant De Dam, Vrouwenpolder aan Zee

Onze gasten waarderen de echte speciale smaken zoals Zeewier-pompoen kroketjes, even overtuigen en hebt gelijk fans.

 

Restaurant Mama Mia Vianen-stad  chef Nol

100 % Mediteranée zuiverheid in smaak van de Pizzza kroketjes, kan niet beter

Mama Mia